top of page

JEG HAR FÅTT TILSENDT EN RABATTKODE / TILGANGSKODE. HVA GJØR JEG MED DEN?

Rabattkode

Rabattkoder gir deg muligheten til å kjøpe billetter til redusert pris. Koden kan ha blitt sendt deg per e-post eller SMS, og skal legges inn i et eget felt før du går videre til betaling.

NB! Det er viktig at koden skrives inn nøyaktig slik du mottok den. Er du f.eks. ikke nøye med små og store bokstaver - som på eksempelbildet under - vil koden ikke godtas.

Tilgangskode

Tilgangskoder gir adgang til billetter eller arrangementer som er forbeholdt et utvalgt publikum. Det kan f.eks. gjelde et arrangement forbeholdt studenter, eller billetter til redusert pris for spesielt inviterte. Koden legges inn i feltet der du velger antall billetter, klikk deretter 'Enter', og du vil så få mulighet til å fortsette kjøpet.

bottom of page